Τετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Νέο αυτόματο σύστημα χλωρίωσης στο κολυμβητήριο του ΕΑΝΚΙ

Νέο αυτόματο σύστημα χλωρίωσης στο κολυμβητήριο του ΕΑΝΚΙ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 3Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Η Επιτροπή Διοίκησης . του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) αποφάσισε και έχει ήδη δρομολογήσει την προμήθεια νέου σύγχρονου αυτόματου συστήματος χλωρίωσης της εγκατάστασης στο ΕΑΝΚΙ.

Σε ανακοίνωση της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ αναφέρονται τα εξής:

“Το ΠΕΑΚΙ προχωρά σε ακόμα μια σημαντική δαπάνη που αναβαθμίζει την ασφάλεια της εγκατάστασης. Τις επόμενες μέρες εξωτερικό συνεργείο θα εγκαταστήσει το νέο σύστημα και θα προβεί στους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, ώστε η εγκατάσταση να τεθεί σε πλήρη λειτουργία αρχές Οκτώβρη.

Η Επιτροπή Διοίκησης ζητά την κατανόηση του κολυμβητικού κοινού της πόλης για τη μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του εθνικού κολυμβητηρίου. Κατά την τακτική συντήρηση και αφού είχε γεμίσει και η μεγάλη αγωνιστική πισίνα της εγκατάστασης, προέκυψε μηχανολογικό ζήτημα για το οποίο υπήρξε και αυτοψία από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΓΓΑ. Κάθε εμπόδιο για καλό!

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΓΓΑ προχώρησαν σε περαιτέρω αυτοψία όλων των χώρων σε Λιμνοπούλα και Πανηπειρωτικό Στάδιο με κύριο σκοπό την δρομολόγηση άμεσων παρεμβάσεων σε ζητήματα ενεργειακής κατανάλωσης, φωτισμού και για την αναβάθμιση συγκεκριμένων υποδομών που σχετίζονται με τις κωπηλατικές υποδομές του ΠΕΑΚΙ και τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2019.

Σημειώνεται πως δυόμισι χρόνια τώρα, η ασφάλεια των εγκαταστάσεων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ. Αυτός είναι και ο λόγος καθυστέρησης ανοίγματος του κολυμβητηρίου. Η ακριβής ημερομηνία ανοίγματος του κολυμβητηρίου θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου του ΠΕΑΚΙ τις επόμενες μέρες καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν το αθλητικό κοινό της πόλης.

Ενημερώνουμε από τώρα ότι έχουν σχεδιαστεί και θα υλοποιηθούν σημαντικές τομές στη λειτουργία του, ώστε το απλό κολυμβητικό κοινό για πρώτη φορά φέτος να μπορεί να χρησιμοποιήσει το κολυμβητήριο όλες τις μέρες της εβδομάδας, με διευρυμένο ωράριο.

Το εθνικό κολυμβητήριο της πόλης μας, το μοναδικό στη πόλη με μεγάλη πενηντάρα πισίνα, ανυπομονεί να υποδεχθεί αθλητές και κοινό και υπόσχεται μια χρονιά με όμορφες εκπλήξεις για την εγκατάσταση που έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα.”

 

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Σε ποιες περιοχές θα κοπεί το ρεύμα αύριο Δευτέρα

Γνωστοποιείται  στο  κοινό  ότι για  να εκτελεστούν  απαραίτητες  τεχνικές  εργασίες  του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments