Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκος Γερασιμίδης : « Άκυρο για απόψε. Πριν μια ώρα ευτυχώς ακυρώθηκε ο ερχομός 250 προσφύγων στο Τσεπέλοβο. Αύριο έχει ο Θεός. Στο τέλος θα χρειαστούμε ψυχίατρο… »

Νίκος Γερασιμίδης : « Άκυρο για απόψε. Πριν μια ώρα ευτυχώς ακυρώθηκε ο ερχομός 250 προσφύγων στο Τσεπέλοβο. Αύριο έχει ο Θεός. Στο τέλος θα χρειαστούμε ψυχίατρο… »

gerasimidhs-nikosΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη  στην εκπομπή ‘’Βραδινή έκδοση ‘’ο Νίκος Γερασιμίδης Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. παραρτήματος Ιωαννίνων αποκάλυψε πως ο Στρατός  και ο ΕΕΣ….  έτρεχαν  από το πρωί  για να ετοιμαστεί  ως κέντρο εγκατάστασης 250 προσφύγων που θα έφταναν το βράδυ στο Τσεπέλοβο,   η μαθητική εστία. Τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας συντονισμός και  ενημέρωση,πως πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και να σταματήσουν οι διεθνείς και όχι μόνον σειρήνες να παρεμβαίνουν και σχολίασε τα γεγονότα κατάληψης του Δημαρχείου Ο κ. Γερασιμίδης επισκέφθηκε από το πρωί Δολιανά και Αγρίνιο  ενώ έδωσε στοιχεία που επικρατούν στο κέντρο υποδοχής  Κατσικά   κάνοντας λόγο πως η κατάσταση εκεί  είναι ιδιαιτέρως έκρυθμη .

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of