Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ν.Γκόλας(αντιδήμαρχος Ιωαννίνων):Έργο ανάπτυξης για την περιοχή η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού
bty

Ν.Γκόλας(αντιδήμαρχος Ιωαννίνων):Έργο ανάπτυξης για την περιοχή η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού

btyΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—«Η Ιόνια Οδός, είναι ένα έργο – αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή μας και η ολοκλήρωσή της μαζί την παρουσία της Εγνατίας αίρει την οδική απομόνωση της Ηπείρου και φέρνει τα Γιάννενα όλο και πιο κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας εκπροσωπώντας το Δήμαρχο στην παράδοση του τελευταίου τμήματος της Ιόνιας οδού .

«Με την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου, είναι πια στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε την Ιόνια τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε τουριστικό επίπεδο σε συνδυασμό φυσικά και με άλλες υποδομές όπως το αεροδρόμιο Ιωαννίνων για το οποίο δίνουμε μάχη προκειμένου να αναβαθμιστεί.

Για εμάς η πλήρης ολοκλήρωση του έργου θα έρθει όταν ο άξονας φτάσει μέχρι την Κακαβιά.

Ελπίζουμε ότι το Υπουργείο θα έχει σύντομα θετικά νέα τόσο για τον άξονα Γιάννενα – Κακαβιά όσο και για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ώστε οι υποδομές στην περιοχή μας να είναι πλέον ολοκληρωμένες και να μπορέσουν να συμβάλουν στην προσπάθεια εξωστρέφειας που κάνουν τα Γιάννενα και ολόκληρη η Ήπειρος.

Σήμερα πάντως είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την περιοχή μας και πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για την ανάπτυξή της», κατέληξε.

Ο κ.N. Γκόλας καθώς και ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας, είχαν κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τους δύο Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στις οποίες τέθηκαν θέματα που αφορούν έργα του δήμου, ενώ με τον κ.Θ. Βούρδα συζητήθηκαν λεπτομέρειες της συνάντησης που θα γίνει στα τέλη του μήνα σχετικά με το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments