Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου

Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου

tei ipeirou16-7-2015

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο Α΄ του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, στο Campus Κωστακιών Άρτας, η ορκωμοσία  αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων (Τμήμα Ζωϊκής & Φυτικής Παραγωγής  και Αρχιτεκτονικής Τοπίου).

Στην ορκωμοσία τον Δήμο Αρταίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης κ. Χάρης Παπάζογλου, ο οποίος αφού επεσήμανε πως η τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων των ΤΕΙ πραγματοποιείται ξανά μετά από δύο χρόνια, δήλωσε: «εκ μέρους του Δήμου Αρταίων, θα ήθελα να συγχαρώ το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος του ΤΕΙ Ηπείρου, τόσο για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός ακόμη κύκλου σπουδών, όσο και γενικότερα για την προσφορά τους στην πνευματική ζωή του τόπου μας. Θα ήθελα ακόμη να συγχαρώ τους αποφοίτους και να τους ευχηθώ, το πτυχίο που έλαβαν σήμερα να αποτελέσει δυνατό μέσο και εργαλείο, για μια επιτυχημένη επιστημονική και επαγγελματική  εξέλιξη».

Δείτε Επίσης

Θετικές γνώμοδοτήσεις από την ΕΥΔ Ηπείρου για το Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης και τον εργαστηριακό εξοπλισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης του έργου «Μέτρα ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων» στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of