Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο πολιτιστικός σύλλογος <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας

Ο πολιτιστικός σύλλογος <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας

Σε ανακοίνωση του συλλόγου <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> αναφέρονται τα εξής:

“Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πρόεδρο και Δημοτική Σύμβουλο Ντίνα Μπακόλαγια την πρόσκληση στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος Ελπινίκη Μπάρκα, η Έφορος Εκδηλώσεων Νίκη Τσάνη και τα μέλη Ροδόκλεια Τζαλαλή και Νίκη Λαδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος και οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Μανταλόβας, Βάσω Μέγα, Παρασκευή Τσίλη, καθώς καιι το Δ.Σ. του ιδρύματος. Από την αντιπολίτευση του Δήμου Ιωαννιτών το παρών έδωσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Κωσταντόπουλος και ο επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Γιάννενα τώρα» Άρης Μπαρτζώκας με το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Πάνου.

Την πρόσκληση απεδέχθησαν διάφορες συλλογικότητες όπως ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων, οι pagouristas και το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. όπου προσέφερε πλούσιο μπουφέ στους προσκεκλημένους. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής.

Ευχόμαστε καλή χρονιά στους φιλοξενούμενους, το προσωπικό και τη διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγυρίας και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια.”

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of