Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο πολιτιστικός σύλλογος <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας

Ο πολιτιστικός σύλλογος <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας

Σε ανακοίνωση του συλλόγου <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> αναφέρονται τα εξής:

“Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πρόεδρο και Δημοτική Σύμβουλο Ντίνα Μπακόλαγια την πρόσκληση στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος Ελπινίκη Μπάρκα, η Έφορος Εκδηλώσεων Νίκη Τσάνη και τα μέλη Ροδόκλεια Τζαλαλή και Νίκη Λαδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος και οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Μανταλόβας, Βάσω Μέγα, Παρασκευή Τσίλη, καθώς καιι το Δ.Σ. του ιδρύματος. Από την αντιπολίτευση του Δήμου Ιωαννιτών το παρών έδωσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Κωσταντόπουλος και ο επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Γιάννενα τώρα» Άρης Μπαρτζώκας με το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Πάνου.

Την πρόσκληση απεδέχθησαν διάφορες συλλογικότητες όπως ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων, οι pagouristas και το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. όπου προσέφερε πλούσιο μπουφέ στους προσκεκλημένους. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής.

Ευχόμαστε καλή χρονιά στους φιλοξενούμενους, το προσωπικό και τη διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγυρίας και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments