Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κοπή πίτας στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας-Κοντά στην τρίτη ηλικία ο Δήμος Ιωαννιτών

Κοπή πίτας στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας-Κοντά στην τρίτη ηλικία ο Δήμος Ιωαννιτών

Σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα η Διοίκηση, το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι που φιλοξενουνται στον Ζωγραφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών έκοψαν σήμερα το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη και σεβασμό στην τρίτη ηλικία για την όποια η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει έμπρακτα ότι νοιάζεται.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και πρόεδρος του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας, Θωμάς Μπέγκας, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας παράλληλα τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Διοίκηση του Ζωγράφειου για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

«Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι στεκόμαστε δίπλα στην τρίτη ηλικία, στους ανθρώπους που μας έφεραν στον κόσμο και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας, συγχαίροντας ταυτόχρονα την αντιπρόεδρο του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας και δημοτική σύμβουλο, Ντίνα Μπακόλα, η οποία είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Από την πλευρά της η κ. Μπακόλα αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η λειτουργία μιας τέτοιας δομής για τους δημότες των Ιωαννίνων αλλά και την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών που έχουν οι ηλικιωμένοι οι οποίοι φιλοξενούνται σε αυτή.

Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια και χορό ενώ τα δημόσια ΙΕΚ είχαν αναλάβει την επιμέλεια του εορταστικού μπουφέ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments