Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Παθητικό κάπνισμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα: 3η Συνάντηση

Παθητικό κάπνισμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα: 3η Συνάντηση

Tο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ σας καλούν στην 3η μηνιαία δίωρη διαδραστική συνάντηση για το ακαδ. έτος 2018-19 με τίτλο <<Από το Α ως το Ω>> – Μια Ακαδημία για Γονείς που θα διεξαχθεί την ΤΡΙΤΗ 2 Απριλίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Du Lac.

Ο κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, τ. Αναπλ.Καθηγητής Πανεπιστημίων Αθηνών και Harvard θα συζητήσει με το ακροατήριο το θέμα:
Παθητικό κάπνισμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα“.
Ο ομιλητής θα αναφερθεί στη συσχέτιση του παθητικού καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους ως μια εκτεταμένη μορφή βίας, που στρέφεται κυρίως εναντίον μικρών παιδιών και αδύναμων πληθυσμιακών ομάδων, όπως είναι οι πάσχοντες από αναπνευστικά ή καρδιαγγειακά νοσήματα. Ιδιαίτερο είναι το πρόβλημα των εγκύων γυναικών και των εργαζομένων στους χώρους αυτούς, που, χωρίς δυνατότητες άμυνας, υποβάλλονται σε υποχρεωτικό κάπνισμα και υφίστανται βαριές συνέπειες σε ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο.
Ιδιαίτερο είναι το πρόβλημα των εγκύων γυναικών και των εργαζομένων στους χώρους αυτούς, που, χωρίς δυνατότητες άμυνας, υποβάλλονται σε υποχρεωτικό κάπνισμα και υφίστανται βαριές συνέπειες σε ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες:
Ιστός: https://bit.ly/akad-3-2019-kapnisma

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Μία Ακαδημία Για Γονείς

Δείτε Επίσης

Απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 11 πμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

  Η απεργία στις 10 Ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of