Πέμπτη , 13 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας

Σε ανακοίνωσή του ο Αντιδημάρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Παντελής Κολόκας αναφέρονται τα εξής:

“Κύριε Δήμαρχε,

Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή για να υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού & Εθελοντισμού, τα οποία μου εμπιστευθήκατε από το ξεκίνημα της παρούσης δημοτικής αρχής.
Έχουμε ήδη εισέλθει σε προεκλογική περίοδο με έντονες διεργασίες.
Δεδομένης της κομματικής μου ταυτότητος, την οποία υπηρέτησα και υπηρετώ αδιαλείπτως σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, και την οποία εσείς σεβαστήκατε απολύτως θεωρώ πρέπον και ηθικώς επιβεβλημένο τούτη τη χρονική στιγμή να αποχωρήσω από την παρούσα δημοτική αρχή.
Για περισσότερα από τέσσερα έτη εργαστήκαμε από κοινού για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Δήμου Ιωαννιτών και των δημοτών αυτού, ώστε να εφαρμόσουμε τις κατά το δυνατόν βέλτιστες πολιτικές για τα τόσα φλέγοντα και δύσκολα προβλήματα της κοινωνίας μας. Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και η οποία καθιστά το έργο μας δύσκολο, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις από κοινού, στηριζόμενοι σε μια έντιμη συνεργασία, δομημένη πάνω σε ένα αυστηρό πλαίσιο αρχών και προγραμματικών συγκλίσεων, με απόλυτο αλληλοσεβασμό στη διαφορετική κομματική αφετηρία εκάστου εξ ημών.
Έχοντας τολμήσει μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα του 2014 συνεργασία, η οποία πολεμήθηκε και λοιδορήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής, από εκείνους που τώρα θα επιλέξουν να πράξουν το ίδιο, έχουμε ήδη προλάβει τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης πολιτικής που κάνει τις συνεργασίες απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την άσκηση διοίκησης, όσο και για την επίτευξη αποτελεσμάτων στον α΄ βαθμό της αυτοδιοίκησης, αλλά και μέγα ζητούμενο της κοινωνίας.
Ως εκ τούτου, ευχαριστώ για την επί το πλείστον καλή συνεργασία που είχαμε ως σήμερα, και ζητώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου.

Με εκτίμηση,

Παντελής Κολόκας”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments