Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ικανοποίηση Μωυσή Ελισάφ για την συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Ικανοποίηση Μωυσή Ελισάφ για την συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Από: Χάρης Δάφλος–

Την ικανοποίησή του για τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη θετική ανταπόκριση του Πρωθυπουργού στα μεγάλα θέματα του Δήμου Ιωαννιτών, εξέφρασε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος).

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων χαρακτήρισε ως ύψιστη τιμή την πρόσκληση που του απήθυνε Ο Πρωθυπουργός να συναντηθεί μαζί του την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Συζητήσαμε, είπε στη συνέχεια, για όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και ειδικότερα για το αίτημα παραχώρησης στον Δήμο, του παλιού κτηρίου του Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη, θέμα το οποίο ο Πρωθυπουργός βλέπει θετικά και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ακόμη ο Μ. Ελισάφ τόνισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν έκρυψε την ευαρέσκειά του για τον χειρισμό της πανδημίας του κορωνοϊού από τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, κατέληξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την περιοχή μας για να δει από κοντά όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...