Σάββατο , 14 Δεκέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Γότιστα

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Γότιστα

Καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό τον γενικό τίτλο «Γοτιστινά 2019» θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες οι Σύλλογοι Μεγάλης Γότιστας του Δήμου Μετσόβου.

Στο πλαίσιο αυτό, το ερχόμενο Σάββατο, 10 Αυγούστου και ώρα 8.45 μ.μ. θα έχει Θέατρο Σκιών και συγκεκριμένα τον Καραγκιόζη του Μακρή στην Πλατεία Μεγ. Γότιστας. Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η αρπαγή από το χαρέμι». Τη συνδιοργάνωση έχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μεγαλογοτιστινών και ο Σύλλογος Γυναικών Γότιστας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Παράλληλα, την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, το βράδυ, θα γίνει, επίσης στην Πλατεία Μεγ. Γότιστας, παραδοσιακό πανηγύρι με την κομπανία του Γιώργου Διαμάντη. Εδώ τη διοργάνωση έχει ο Σύλλογος Γυναικών, το χορευτικό του οποίου θα ανοίξει το πανηγύρι, ενώ θα πραγματοποιήσει και λαχειοφόρο αγορά.  Ο χορός θα είναι ελεύθερος.

 

 

Δείτε Επίσης

Στοχευμένοι έλεγχοι σε φορτηγά στην Ιονία οδό

Αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, πραγματοποιούν συστηματικούς και στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of