Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Προβληματισμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλο

Προβληματισμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλο

Από: Χάρης Δάφλος–

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 7 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θεόδωρος Τσούχλος μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος).

Προβληματισμός που εστιάζεται, όπως είπε, στο γεγονός ότι μιλάμε για κανονική λειτουργία τάξεων με 25 μαθητές, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούν να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, ενώ θα έπρεπε το Υπουργείο Παιδείας να είχε αναζητήσει από τον Ιούνιο νέες αίθουσες και να είχε προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Ακόμη ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ έθεσε το θέμα του οικονομικού κόστους για οικογένειες και εκπαιδευτικούς για την αγορά μασκών και ζήτησε να υπάρξει χορήγηση δωρεάν μάσκας τουλάχιστον στους μαθητές αλλά και να γίνει το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...