Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αναστολή εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών – Δηλώσεις της Προέδρου Ελ. Ακονίδου

Αναστολή εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών – Δηλώσεις της Προέδρου Ελ. Ακονίδου

Από: Χάρης Δάφλος–

Όπως είναι γνωστό με απόφαση που υπέγραψε ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος αναστέλλονται οι εκδηλώσεις σε όλη την ‘Ήπειρο μέχρι της 31 Αυγούστου λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα.

Επόμενο ήταν να αναβληθούν και οι εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών τόνισε η Πρόεδρος κ. Ελένη Ακονίδου μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος), αφού όπως είπε πρώτιστο μέλημα είναι ο περιορισμός της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα δούμε, είπε στη συνέχεια εάν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν κάποια άλλη στιγμή σε συνεννόηση με τους καλλιτέχνες ενώ προβληματισμός υπάρχει για το πως θα λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές δομές του Πνευματικού Κέντρου.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...