Τρίτη , 5 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Πόρισμα «φωτιά» για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Πόρισμα «φωτιά» για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συμφοιτητές και καθηγητές γνώριζαν και δεν μίλαγαν

giakoumankis

Καταπέλτης είναι το πόρισμα από την έρευνα που έγινε μέσα στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων από το αρμόδιο υπουργείο για την ομάδα των Κρητικών και τον διευθυντή της σχολής.

Σύμφωνα με το Mega, συμφοιτητές και καθηγητές του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό το μαρτύριο που ζούσε ο 20χρονος χωρίς όμως να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν.

Μεταξύ άλλων στο πόρισμα συμφοιτητής του Βαγγέλη αναφέρει: Μια μέρα λίγο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 άκουσα ότι του λέγανε (εννοεί τους Κρητικούς) να τον δέσουν στην καρέκλα κι αυτός απάντησε ότι «αν θέλετε δέστε με».

Υπεύθυνη της εστίας που έμεναν τα παιδιά δηλώνει ότι : «Όντως το 2014 η συμπεριφορά απέναντι στο Βαγγέλη ήταν απαράδεκτη, βίαιη και εξευτελιστική. Του έκλειναν το ζεστό νερό, όταν έκανε μπάνιο, τον κλείσανε σε ντουλάπα, του ρίχνανε κέρματα, τον ξύρισαν παρά τη θέληση του».

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα τελέστηκε η κηδεία του νεαρού φοιτητή με πλήθος κόσμου να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του 20χρονου.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Καχριμάνης-Να  μην πανηγυρίζουν μερικοί ότι …ξεφόρτωσαν  τον Καχριμάνη.Ο Καχριμάνης δεν ξεφορτώνεται από καμία  κυβέρνηση γιατί νοιάζεται μόνο  για τον τόπο

  Από: Γιώργος  Γκόντζος([email protected])— Τις απόψεις  του με αφορμή    την τροπολογία  του Υπουργείου Ανάπτυξης ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments