Τρίτη , 14 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Σίγουρη η συνεργασία Πυροσβεστικής Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών

Σίγουρη η συνεργασία Πυροσβεστικής Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών

Θέματα που σχετίζονται με την καλύτερη προετοιμασία για την αντιπυρική προστασία συζήτησαν ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας και ο νέος  Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Ιωάννης Φωστιέρης.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του και πέραν της εθιμοτυπίας, συζήτησαν και ουσιαστικά θέματα .

«Τον καλωσορίζω στα Γιάννενα και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια ωραία και εποικοδομητική συνεργασία», είπε ο κ. Μπέγκας και αναφέρθηκε στα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση λέγοντας πως:

«Είμαστε στην περίοδο όπου πρέπει να ξεκινήσουμε από κοινού τις προετοιμασίες που σχετίζονται με την αντιπυρική προστασία. Συμφωνήσαμε ότι θα ακολουθήσουν άμεσα συναντήσεις εργασίας και συντονισμού με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και κυρίως με τον κ. Νάστο που έχει την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αποφύγουμε τον κίνδυνο πυρκαγιών».

Από την πλευρά του ο κ. Φωστιέρης, δήλωσε πως «με το καλημέρα, κάναμε μια πολύ καλή αρχή με τον κ. Δήμαρχο. Τυγχάνει να είμαστε μηχανολόγοι και οι δύο και μιλήσαμε εκτός των άλλων και για την προετοιμασία που αφορά το νέο ΕΣΠΑ για να είμαστε σε μία κοινή γραμμή».

Τόνισε πως «η συνεργασία μας είναι σίγουρη κι αυτά που θέσαμε ο ένας προς τον άλλο ήδη ξεκινούν με πράξεις κι όχι λόγια, που θα τις δείτε το επόμενο διάστημα».

Τέλος ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στα νέα του καθήκοντα κι εξέφρασε την χαρά του για την τοποθέτηση του στην Ήπειρο, λέγοντας πως «έρχομαι από την Αθήνα στα Γιάννενα που ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις».

pyr

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments