Παρασκευή , 14 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Στην Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου ο Α.Βασιλείου

Στην Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου ο Α.Βασιλείου

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Την Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου στο ακριτικό Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο πολιτευτής Ιωαννίνων και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  στρατηγός Αντώνης Βασιλείου όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. & Δ/ντα Σύμβουλο  Αριστείδη-Δημήτριο Σπέγγο καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη του οικονομικού και τεχνικού τομέα.

Αρχικά έγινε λεπτομερής και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κ.Α. Βασιλείου για τις παραγωγικές δυνατότητες της μοναδικής στον Ελλαδικό χώρο βιομηχανίας του είδους, για τις προτεινόμενες λύσεις στα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησης. Ακολούθως έγινε ξενάγηση στους χώρους εργασίας όπου έγινε λεπτομερής  περιγραφή της γραμμής παραγωγής καθώς και για τις παραγωγικές δυνατότητες του εξοπλισμού.

Ο κ.  Α.Βασιλείου αφού ευχαρίστησε όλους για την λεπτομερή και σε βάθος ενημέρωση, δήλωσε ότι “στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα συμπαρασταθεί και θα στηρίξει όλες τις προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού που θα αποσκοπούν στην επιβίωση, στην βελτίωση, στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη μιας τόσο σημαντικής και στρατηγικής βιομηχανικής μονάδας, η οποία συμβάλει στην ανεξαρτησία της χώρας μας και στην αυτονομία των Ενόπλων μας Δυνάμεων σε κρίσιμο υλικό το οποίο δεν παράγει καμία άλλη βιομηχανική μονάδα στην Ελληνική επικράτεια.”

Δείτε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων το Σάββατο 15/5 στα Παλιά Σφαγεία

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of