Κυριακή , 21 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Στην Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου ο Α.Βασιλείου

Στην Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου ο Α.Βασιλείου

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Την Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου στο ακριτικό Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο πολιτευτής Ιωαννίνων και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  στρατηγός Αντώνης Βασιλείου όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. & Δ/ντα Σύμβουλο  Αριστείδη-Δημήτριο Σπέγγο καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη του οικονομικού και τεχνικού τομέα.

Αρχικά έγινε λεπτομερής και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κ.Α. Βασιλείου για τις παραγωγικές δυνατότητες της μοναδικής στον Ελλαδικό χώρο βιομηχανίας του είδους, για τις προτεινόμενες λύσεις στα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησης. Ακολούθως έγινε ξενάγηση στους χώρους εργασίας όπου έγινε λεπτομερής  περιγραφή της γραμμής παραγωγής καθώς και για τις παραγωγικές δυνατότητες του εξοπλισμού.

Ο κ.  Α.Βασιλείου αφού ευχαρίστησε όλους για την λεπτομερή και σε βάθος ενημέρωση, δήλωσε ότι “στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα συμπαρασταθεί και θα στηρίξει όλες τις προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού που θα αποσκοπούν στην επιβίωση, στην βελτίωση, στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη μιας τόσο σημαντικής και στρατηγικής βιομηχανικής μονάδας, η οποία συμβάλει στην ανεξαρτησία της χώρας μας και στην αυτονομία των Ενόπλων μας Δυνάμεων σε κρίσιμο υλικό το οποίο δεν παράγει καμία άλλη βιομηχανική μονάδα στην Ελληνική επικράτεια.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments