Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Στις ΗΠΑ ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών

Στις ΗΠΑ ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών

Ο Χ.Γεωργιάδης αναχώρησε σήμερα για την Ουάσινγκτον προκειμένου να συμμετάσχει στις Εαρινές Συνόδους του ΔΝΤ και της Παγκοσμίας Τράπεζας

georgiadis

Συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ αλλά και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα έχει ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίο αναχώρησε σήμερα για την Ουάσιγκτον όπου θα συμμετάσχει στις Εαρινές Συνόδους του ΔΝΤ και της Παγκοσμίας Τράπεζας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την παραμονή του στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ θα έχει συναντήσεις με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΝΤ και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Ταμείου. Στις συναντήσεις αυτές, ο κ. Γεωργιάδης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτελέσει η Κύπρος σε σχέση με την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρύθμισης και εξυγίανσης της οικονομίας, ενώ θα ενημερώσει και για τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την πλήρη άρση των περιοριστικών μέτρων στις τραπεζικές συναλλαγές.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Τρίτο ετήσιο βραβείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE / NGL για «δημοσιογράφους, μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και υπερασπιστές του δικαιώματος στην πληροφόρηση»

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, με αφορμή την τρίτη ετήσια απονομή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of