Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δ.Δημητρίου στην Δεξίωση του Έλληνα Προξένου στο Αργυρόκαστρο

Συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δ.Δημητρίου στην Δεξίωση του Έλληνα Προξένου στο Αργυρόκαστρο

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δ.Δημητρίου, το Σάββατο 23-3-2019, παραβρέθηκε στην δεξίωση που διοργάνωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ.Λάμπρος Κακίσης, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής  της 25ης Μαρτίου 2019 εκφράζοντας τις ευχές του, για μια Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, της Προόδου και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, με Γόνιμες και Αμοιβαίου συμφέροντος Συνεργασίες με την γείτονα χώρα.

Ο Δρ.Δ. Δημητρίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει εκτός από τους παράγοντες του Ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο και με επίσημους προσκεκλημένους της γείτονος χώρας καθώς, και με Επιμελητηριακούς παράγοντες  του Επιμελητηρίου Αργυροκάστρου, όπως με τον Πρόεδρό του κ. Μαξίμ Χότζα.

Ο Δρ. Δ.Δημητρίου συζήτησε θέματα Επιχειρηματικής Συνεργασίας μεταξύ των όμορων Νομών των δύο χωρών και για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Διασυνοριακών Προγραμμάτων.

 

Δείτε Επίσης

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα κοινωνικά φροντιστήρια μαθητών οικονομικά αδύναμων οικογενειών Ν. Ιωαννίνων

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Ηπείρου, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of