Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου και τον Διευθυντή του Κεντρικού Καταστήματος Ιωαννίνων της Εθνική Τράπεζας

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου και τον Διευθυντή του Κεντρικού Καταστήματος Ιωαννίνων της Εθνική Τράπεζας

Το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, επισκέφτηκαν σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, Σπύρος Κέκελος και ο Διευθυντής του Κεντρικού Καταστήματος Ιωαννίνων, Δημήτρης Παππάς, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τον σχεδιασμό που έχει η τράπεζα σε ότι αφορά την παρουσία της στα Γιάννενα.

Η επίσκεψη αυτή ήρθε ως επακόλουθο της επιστολής που έστειλε ο Δήμαρχος στη Διοίκηση της Τράπεζας με την οποία ζητούσε να επανεξεταστεί το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματός της στην περιοχή της Καλούτσιανης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στον κ. Μπέγκα τα δύο στελέχη της Τράπεζας οι αποφάσεις αναδιάρθρωσης του δικτύου της έχουν παρθεί σε κεντρικό επίπεδο, πάντα όμως με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έτσι, με βάση τα όσα ανακοίνωσαν, στον κεντρικό σχεδιασμό προβλέπεται το κατάστημα στην Καλούτσιανη να κλείσει και στη θέση του να παραμείνει ένα ΑΤΜ την ίδια ώρα όμως που θα δημιουργηθεί ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εθνικής σε κεντρικό σημείο της πόλης, διατηρώντας έτσι τον αριθμό των καταστημάτων σε 5.

Ο Δήμαρχος από τη μεριά του επισήμανε ότι είναι αντιληπτό πως οι αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας είναι υπόθεση κεντρικού σχεδιασμού της Διοίκησης, επέμεινε ωστόσο στη χρησιμότητα παρουσίας το συγκεκριμένου υποκαταστήματος στην περιοχή της Καλούτσιανης.

Για το λόγο αυτό θα επιδιώξει, όπως ανέφερε και στην επιστολή του, να συναντηθεί κατ’ ίδιαν με τη Διοίκηση της Τράπεζας, για συζητήσουν από κοντά το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments