Δευτέρα , 27 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

–Από: Χάρης Δάφλος– Ο Δήμος Κόνιτσας προσκαλεί όλους σε μια ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση μέσω αγαπημένων τραγουδιών με την αισθαντική φωνή της σύγχρονης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/08/2018 και ώρα 9 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Κόνιτσας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κόνιτσας προς τιμή των αποδήμων  «Νόστιμον Ήμαρ».

Είσοδος ελεύθερη.

Στα πλαίσια της συναυλίας της Μελίνας Ασλανίδου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/8/2018 στην Κεντρική Πλατεία της Κόνιτσας με ελεύθερη είσοδο.Θα υλοποιηθεί δράση συλλογής τροφίμων και ειδών καθαριότητας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κόνιτσας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να παραδίδουν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη καθαριότητας στους εκπρόσωπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα βρίσκονται στην είσοδο της κεντρικής πλατείας κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30.

Κάθε συνεισφορά, αναφέρει ο Δήμος Κόνιτσας, είναι σημαντική, προκειμένου το Κοινωνικό Παντοπωλείο να ενδυναμωθεί, και να μπορέσει να «σταθεί» με αξιοπρέπεια δίπλα σε κάθε οικονομικά αδύναμο και κοινωνικά ευάλωτο συμπολίτης μας!

Δείτε Επίσης

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για παλιό Πανεπιστήμιο και πανδημία

Την τελική απόφαση της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου αναμένει ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of