Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνεργασία Πανεπιστημίου –Πνευματικού Κέντρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Συνεργασία Πανεπιστημίου –Πνευματικού Κέντρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

ερ

Τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους για την ενίσχυση της διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 από τα Ιωάννινα και την  Ήπειρο, εξέτασαν αντιπροσωπείες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Στη νέα συνάντηση που έγινε χτες Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, συμμετείχαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Καψάλης και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ανδρέας Φωτόπουλος, ενώ από την πλευρά του Πνευματικού Κέντρου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Γκόγκος, η Αντιπρόεδρος Βάσω Μέγα, η Διευθύντρια Μαρία Στρατσάνη και το μέλος του ΔΣ Ελένη Αρβανιτάκη.

Στην εκτενή συζήτηση που έγινε, αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και οι μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει ώστε να ενισχυθεί ο φάκελος υποψηφιότητας.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του Πανεπιστημίου, τα προγράμματα που υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν στο μέλλον, οι προτεινόμενες υποδομές, οι εθελοντικές δράσεις των φοιτητών και ένα σύνολο δράσεων που καταδεικνύουν την πρωτεύουσα σημασία που έχει η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

 

Δείτε Επίσης

Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση του κοινού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων τις επόμενες δύο εβδομάδες

Σύμφωνα με την πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΠΨΤ46ΜΤΛ6-ΧΞΤ), η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων έχει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of