Παρασκευή , 9 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Τζιχαντιστές καταστρέφουν χριστιανικούς ναούς (φωτό)

Τζιχαντιστές καταστρέφουν χριστιανικούς ναούς (φωτό)

Γκρεμίζουν σταυρούς και καταστρέφουν κειμήλια με σφυριά σε ναούς στο Ιράκ

tzixantistes

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που μετά την καταστροφή ιστορικών μνημείων έστρεψαν το μένος τους προς χριστιανικούς ναούς στο Ιράκ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες που δείχνουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να γκρεμίζουν σταυρούς και να καταστρέφουν κειμήλια με σφυριά.

Στις φωτογραφίες τζιχαντιστές με πολιτικά γκρεμίζουν σταυρούς και στη θέση τους τοποθετούν τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Το υλικό δημοσιεύει το Middle East Media Research Institute (MEMRI). Ο τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι τα αρχαία μνημεία προωθούν την ειδωλολατρία παραβαίνοντας την ερμηνεία που αυτοί δίνουν στον ισλαμικό νόμο.

«Είναι το Ισλαμικό Κράτος και δεν έχουν χώρο για οτιδήποτε άλλο. Απλά ακολουθούν την ιδεολογία τους και αυτό σημαίνει να καταστρέφουν εκκλησίες και μειονότητες» δήλωσε ο διευθυντής του MEMRI.

 

tzixantistes3

tzixantistes2

tzixantistes1

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Μιχαηλίδης( Κύπριος Δημοσιογράφος)-Είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του Ερντογάν και του κατοχικού καθεστώτος για να ανοίξουν ένα τμήμα των Βαρωσίων–Η φιέστα της τουρκοποίησης

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—“Δεν είναι ένα σκηνικό που έγινε εν μια νυκτί.Είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of