Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Άρτα: Ακόμη 580.000 ευρώ σε ασφαλτοστρώσεις

Άρτα: Ακόμη 580.000 ευρώ σε ασφαλτοστρώσεις

Εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Αρταίων που είχε υποβάλει στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «(Πρωτοβουλία Leader) για το έργο  «Βελτίωση υποδομών οδοποιίας εντός οικισμών του Δήμου Αρταίων» με προϋπολογισμό 580.000 ευρώ.

Το έργο αφορά τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση υφιστάμενων οδών του Δήμου, εντός οικισμών οι οποίοι χρήζουν αποκατάστασης για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στα πλαίσια του έργου θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Κορωνησίας, στην Καμπή, στον Αγίου Σπυρίδωνα, στη Γραμμενίτσα, στους Κωστακιούς και στις Κεραμάτες.

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατό διαθέσιμο χρηματοδοτικό πόρο για την εκπόνηση έργων που έχει ανάγκη η περιοχή μας. Με τις παραπάνω εργασίες, επιλύσουμε σημαντικά θέματα καθημερινότητας στους παραπάνω οικισμούς, στους οποίους οι μετακινήσεις θα γίνονται πλέον με ασφάλεια. Παράλληλα, έχουμε έτοιμες μελέτες για νέα έργα τις οποίες έχουμε υποβάλλει και ετοιμάζουμε για υποβολή σε προγράμματα χρηματοδότησης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments