Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Έβαλε φωτιά στον εαυτό της, τράκαρε το αυτοκίνητό της και πήδηξε από γέφυρα

Έβαλε φωτιά στον εαυτό της, τράκαρε το αυτοκίνητό της και πήδηξε από γέφυρα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η 39χρονη προσπαθούσε -ανεπιτυχώς – να δώσει τέλος στη ζωή της

car-oregon

Σε σενάριο ταινίας θα φάνταζε υπερβολικό, αλλά όπως φαίνεται η ζωή ξεπερνά ακόμα και την πιο ζωηρή φαντασία. Ο λόγος για μια γυναίκα από το Όρεγκον η οποία γλίτωσε με μη απειλητικά για την υγεία της τραύματα αφού επιβίωσε τροχαίου, πυρκαγιάς και πτώσης από γέφυρα, όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Όπως δήλωσαν στην αστυνομία αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της απερίσκεπτα σε εθνική οδό με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα πριν συντριβεί κοντά σε μία έξοδο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η 39χρονη γυναίκα είχε βάλει φωτιά στον εαυτό της την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, πριν τρακάρει.

Μετά τη σύγκρουση η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ενώ συνέχιζε να καίγεται και πήδηξε από μια γέφυρα και από ύψος 12 μέτρων, παρά τις προσπάθειες περαστικών να την αποτρέψουν, ανακοίνωση η αστυνομία.

Η γυναίκα δεν υπέστη απειλητικούς για τη ζωή της τραυματισμούς, ωστόσο η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η 39χρονη προσπαθούσε -ανεπιτυχώς – να δώσει τέλος στη ζωή της.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments