Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Αλέξανδρος Εφραιμίδης (Πανποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας): «Σαν διοργανωτές είχαμε κάνει γνωστό σε όλους ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητα σε κάθε εκδήλωσή μας. Εκείνοι αγνόησαν την παρότρυνσή μας.. . Χιλιάδες Τούρκοι σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον Κεμάλ. Θα δέχονταν το Ισραήλ να πάνε οι Γερμανοί στη χώρα να τιμήσουν τη μνήμη του Χίτλερ;…».

Αλέξανδρος Εφραιμίδης (Πανποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας): «Σαν διοργανωτές είχαμε κάνει γνωστό σε όλους ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητα σε κάθε εκδήλωσή μας. Εκείνοι αγνόησαν την παρότρυνσή μας.. . Χιλιάδες Τούρκοι σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον Κεμάλ. Θα δέχονταν το Ισραήλ να πάνε οι Γερμανοί στη χώρα να τιμήσουν τη μνήμη του Χίτλερ;…».

thesniki_poreia_cvr_0366-310x165Μιλώντας σήμερα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας Αλέξανδρος Εφραιμίδης στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) αναφέρθηκε στο μεγαλειώδες χθεσινό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης όπου οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τη συμμετοχή 10.000 ατόμων. Το παράπονό μας είναι ότι τα ΜΜΕ στάθηκαν στο μικροεπεισόδιο με τα μέλη της Χ.Α. υπογράμμισε ο κ. Εφραιμίδης και σχολίασε τα συνθήματα που ακούστηκαν που βγήκαν από την καρδιά των αγανακτισμένων συμμετεχόντων, όπως «Πόντος, Κύπρος, Μικρά Ασία, όχι άλλη Γενοκτονία», «ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, χιλιάδες οι νεκροί μας, αυτοί πάνε μπροστά», «η ιστορία γράφεται με αίμα και με πόνο, δεν ήταν εθνοκάθαρση, Γενοκτονία μόνο» και «να μπει μεσ’ τα σχολεία του Πόντου η ιστορία, να μάθει ο κόσμος όλος για τη Γενοκτονία», ήταν μερικά από αυτά. Ο Γραμματέας της ΠΟΕ στάθηκε ακόμη και στην σημερινή επίσκεψη χιλιάδων Τούρκων στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν την μνήμη του Μουσταφά Κεμάλ, ημέρα του θανάτου του. Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Τουρκικό λαό, αλλά με την εθνική πολιτική που ακολουθείται , φέρνοντας ως παράδειγμα ανάλογη επίσκεψη Γερμανών στο κράτος του Ισραήλ.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments