Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση Δράσης Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ανακοίνωση Δράσης Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, σας καλούμε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που λάβει χώρα
την Τετάρτη 20-03-2019, ώρα 10:00 π.μ. στα Γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων ( Γ. Παπανδρέου 2 κτίριο Β΄),
με θέμα :  Ανακοίνωση δράσης ΔΩΡΕΑΝ οδοντιατρικής εξέτασης για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Ιωαννίνων.
 
Η 20ή Μαρτίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας και ως εκ τούτου επιλέχθηκε ως ευτυχής συγκυρία για την ανακοίνωση της δράσης μας. 
Η δράση με τίτλο «Δευτέρα έχω Οδοντίατρο» σκοπεύει στη βελτίωση της Οδοντοστοματολογικής  κατάστασης των μαθητών ηλικίας 06-12 ετών.
Με δεδομένα που προκύπτουν  από επιδημιολογική έρευνα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας το διάστημα 2009-2010,  τα παιδιά ηλικίας 06 – 12 ετών του Νομού Ιωαννίνων , διαθέτουν τη χειρότερη οδοντο-στοματολογική κατάσταση μεταξύ των υπολοίπων Νομών της Χώρας, με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά τερηδονικού κινδύνου και περιοδοντικών νόσων.
Είναι χρέος μας να αναστρέψουμε αυτήν τη δυσχερή κατάσταση των μαθητών του Νομού Ιωαννίνων.
Ο Οδοντιατρικός έλεγχος θα γίνεται από Ιδιώτη Οδοντίατρο της επιλογής των ασθενών, κάθε Δευτέρα, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και διαθεσιμότητας του Οδοντιάτρου.
Η λίστα των οδοντιάτρων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Σ.Ι. :  www.osioanninon.com 
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή κ. Τζίμα, για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία σε αυτή την πρωτοβουλία του Ο.Σ.Ι.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments