Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΑΝΕΛ- Επίσκεψη του Νίκου Νικολόπουλου για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων

ΑΝΕΛ- Επίσκεψη του Νίκου Νικολόπουλου για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων

nikolopoulos-950x534ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΛ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αχαϊας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος στα Ιωάννινα, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό για την 102η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων.

  Έφτασε στα Ιωάννινα το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου με το ΚΤΕΛ Ν.Αχαίας και άρχισε σειρά εμφανίσεων στα τοπικά ΜΜΕ.
    Το βράδυ είχε συνάντηση με στελέχη, πολιτευτές, φίλους και τη Συντονιστική Επιτροπή Ιωαννίνων, όπου είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την περιοχή, αλλά και γενικότερα την κατάσταση στην πατρίδα μας. Ενημέρωσε τα μέλη μας για τα σχέδια και τις προοπτικές της κυβέρνησης στη οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
  Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου παρέστη στη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αθανασίου, με όλες τις επίσημες αρχές του τόπου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και μετά από σύντομη δεξίωση στην VII Μεραρχία και στην Περιφέρεια Ηπείρου παρακολούθησε τη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων.
  Ας σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη παρέλαση που έγινε χωρίς κάγκελα με τον κόσμο δίπλα στους επισήμους, χωρίς αποστροφή της κεφαλής από τη μαθητιώσα νεολαία, που με καμάρι και εθνική υπερηφάνεια τίμησαν την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων παρελαύνοντας υπό τους ήχους των εμβατηρίων που παιάνιζε η στρατιωτική μπάντα.
  Θερμής αποδοχής και ενθουσιασμού από τους Γιαννιώτες έτυχε ο Βουλευτής Αχαϊας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος δείγμα της μεταστροφής του κόσμου που, δυναμώνουν τη φωνή των ΑΝ.ΕΛ.
  Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο ακούραστος Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος αναχώρησε πάλι με το ΚΤΕΛ με προορισμό την Άρτα για προγραμματισμένες επαφές με φορείς της πόλης.
  Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων ευχαριστεί τον Βουλευτή Αχαϊας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Νίκο Νικολόπουλο, που τίμησε με την παρουσία του την 102η επέτειο από την απελευθέρωση την πόλης μας.

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments