Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ξεκίνησε η ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Ξεκίνησε η ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο Διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Κώστας Μάντζαρης, προκειμένου να αναφέρει την ύπαρξη απειλών που διατυπώνονται τόσο μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο και τηλεφωνικά, και τα οποία αφορούν τη λειτουργία της Σχολής.
«Δυστυχώς, πολλά πράγματα έχουν διαστρεβλωθεί. Από την αρχή είπαμε πως πρέπει να περιμένουμε να εξελιχθεί η έρευνα και να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει και τότε να αποδοθούν ευθύνες σ’ όποιον φταίει. Αλλά μέχρι τότε καλό θα ήταν να υπάρχει μια ψυχραιμία απ’ όλους», ανέφερε ο κ. Μάντζαρης και έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει και σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.
Επίσης σημείωσε πως «Από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης, όλα τα χειρίζεται η Αστυνομία. Εγώ, αν έπρεπε να ξέρω κάτι, θα έπρεπε κάποιος να με είχε ενημερώσει πριν την εξαφάνιση», τόνισε ο κ. Μάντζαρης
Στο μικροσκόπιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ μπαίνουν, στο μεταξύ, οι καταγγελίες για φαινόμενα ενδοσχολικής βίας στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και από το μεσημέρι έφτασε στα Γιάννενα μία τριμελής επιτροπή με επικεφαλής τον νομικό σύμβουλο του ΕΛ.Γ.Ο ΔΗΜΗΤΡΑ Ανδρέα Αθανασόπουλο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρει πως «Ο σκοπός μας είναι να πάρουμε καταθέσεις, να συγκεντρώσουμε στοιχεία και να συντάξουμε ένα πόρισμα για τις ενέργειες που έχουν κάνει οι υπεύθυνοι της Σχολής για να αποφύγουμε τέτοια γεγονότα, αν ήξεραν κάποιοι ή δεν ήξεραν και όλα αυτά τα θέματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία αυτής της μεγάλης Σχολής. Υπολογίζουμε ότι θα έχουμε ολοκληρώσει το έργο μας μέχρι την Παρασκευή, όσον αφορά τουλάχιστον τις μαρτυρικές καταθέσεις και τα στοιχεία τα οποία θα συλλέξουμε από εδώ. Το πόρισμα θα συνταχθεί μέχρι τη Δευτέρα – Τρίτη και θα κατατεθεί στη διοίκηση».

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments