Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων: Στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα S-BAS στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων: Στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα S-BAS στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

61758093 Από την Συντονιστική Επιτροπή Π.Ε. Ιωαννίνων των ΑΝ.ΕΛ. ανακοινώνεται πως η υλοποίηση βασικών έργων υποδομών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στην περιοχή μας και αναφορικά με την εγκατάσταση συστήματος προσέγγισης αεροσκαφών στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα S-BAS.
Πρόκειται για ένα αξιόπιστο, σύγχρονο δορυφορικό σύστημα που θα διευκολύνει την προσέγγιση αεροσκαφών ακόμη και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Ήδη, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες επιμέρους διαδικασίες από τους αρμόδιους φορείς και την ΥΠΑ, ώστε, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, να τεθεί σε λειτουργία το εν λόγω σύστημα.

 

Η ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού του Αεροδρομίου Ιωαννίνων,  αποτελούσε εξαρχής έναν από τους βασικούς στόχους της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων, για την τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη της Ηπείρου.
 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments