Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Απάντηση του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. προς τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή”

Απάντηση του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. προς τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή”

Σε ανακοίνωσή του ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ( Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής )  αναφέρει τα ακόλουθα :

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα- Πολίτες για την Ανατροπή» στη συνέλευση της παράταξής του, να κάνει ειδική αναφορά στον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και στο πρόσωπο του Προέδρου κο Φίλιππου Τσουμάνη.

Η αναφορά του αυτή καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα, οφειλόταν είτε σε κακή πληροφόρηση, είτε είναι προκατασκευασμένη με στόχο τον Πρόεδρο.

  1. Είναι εντελώς αναληθές ότι ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. είχε ή έχει χρέη. Δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν, πλην των τρεχουσών προμηθειών, γι’ αυτό και η αναφορά του σε χρέη 400 χιλιάδων ευρώ είναι εντελώς αναληθής.
  2. Ατυχή είναι και τα αναφερόμενα σε σχέση με την κα. Φωτίου. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η κυρία Φωτίου αλλά οι επιπτώσεις των αποφάσεών της και των ενεργειών της στις δομές των οποίων έχουμε την ευθύνη.

Ο κος Νάτσης, όμως, θα πρέπει να γνωρίζει ότι όλα τα δημόσια πρόσωπα όπως η κα Φωτίου αλλά και αυτός και εμείς υπόκεινται διαρκώς σε κριτική. Εκτός και αν ενοχλήθηκε διότι συνεχίζει να λειτουργεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι ως Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων.

  1. Ο καταυλισμός στον Κατσικά ήταν όντως μια υγειονομική βόμβα, η οποία δεν εξερράγη χάριν της παρέμβασης της Περιφέρειας Ηπείρου και της Oxfam, που έλυσε το πρόβλημα της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Προφανώς ενοχλήθηκε για αυτό ο κος Νάτσης άγνωστο για ποιο λόγο.
  2. Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση μας να συμπαραστεκόμαστε και να συμβάλλουμε στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων. Αυτό πράττουμε από όλες τις θέσεις ευθύνης που είχαμε μέχρι σήμερα και το ίδιο πράξαμε και με το θέμα της μονιμοποίησης των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι. Το οποίο τελικά λύθηκε με την ψήφιση από την Βουλή του Ν.4583/2018.
  3. Όσον αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς, είναι αποδεδειγμένο ότι δεν επαρκούν για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας του Δήμου μας. Όμως, δυστυχώς, δεν είναι στη δική μας ευχέρεια ή αρμοδιότητα ούτε να κατασκευάσουμε νέους, ούτε να προσλάβουμε προσωπικό. Αυτό είναι αρμοδιότητα της υπεύθυνης κυβέρνησης, η οποία χρόνια τώρα απορρίπτει τα πάγια αντίστοιχα αιτήματά μας.
  4. Το αν είναι σωστό το εκπαιδευτικό μέτρο που τα παιδιά της ηλικίας 4 ετών στοιβάχτηκαν άρον – άρον στα νηπιαγωγεία, θα κριθεί στη συνέχεια.
  5. Τελειώνει ο κος Νάτσης την αναφορά του στον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και τον Πρόεδρο, αυτο-επιβεβαιούμενος ότι είναι ο μόνος αλάνθαστος στο Δημοτικό Συμβούλιο, διότι όλα τα ψηφίσματα που καταθέσαμε σε αυτό δεν τα ψήφισε μόνο ο ίδιος και η παράταξή του. Εύγε του.

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments