Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Α.Καχριμάνης-Χρήσιμη η συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό, πιο χρήσιμη αν γίνουν πράξη αυτά που συζητήθηκαν.

Α.Καχριμάνης-Χρήσιμη η συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό, πιο χρήσιμη αν γίνουν πράξη αυτά που συζητήθηκαν.

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ Α. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ1Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–  «Χρήσιμη ,πολύ χρήσιμη γιατί πολλά θέματα που αντιμετωπίζουμε δεν φτάνουν στην Αθήνα,και πιο χρήσιμη αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν επαφές και ότι συζητήσαμε να γίνει πράξη». Με αυτή τη φράση ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε στην συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος ) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Τόνισε πως το «κλίμα το δημιούργησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός που είπε ότι αν μιλάμε για ανάπτυξη ,δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε από αλλού εκτός από τις 13 Περιφέρειες.» Μάλιστα ,όπως ανέφερε ο Αλ.Καχριμάνης ,η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου είπε στον πρωθυπουργό , «έχετε την ευκαιρία να έχετε το καλύτερο Υπουργικό Συμβούλιο της Ελλάδας».

Ο ΑΛ. Καχριμάνης διατύπωσε την εκτίμηση πως «έγινε μια καλή συζήτηση», αναφέρθηκε σε προτάσεις του πρωθυπουργού για αναπτυξιακά προγράμματα, σε απαντήσεις που έλαβε από Περιφερειάρχες ,ενώ ο ίδιος στα πλαίσια του καταμερισμού των θεμάτων που θα ετίθεντο στον πρωθυπουργό ,ανέδειξε το θέμα της προστασίας της φέτας, των δασικών χαρτών και για την Ήπειρο πιο ειδικά του θέματος του αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Για το θέμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης στην περιφέρεια ανέφερε πως επισημάνθηκε από Περιφερειάρχες πως είναι αναγκαία η επίλυση γραφειοκρατικών εμποδίων ,ενώ υπογράμμισε πως τέθηκε και το θέμα της κατάργησης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments