Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”: Επισκέψεις σε Αμφιθέα, Κρύα και Κρανούλα

“Γιάννενα Νέα Εποχή”: Επισκέψεις σε Αμφιθέα, Κρύα και Κρανούλα

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Με τους κατοίκους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Βασικοί σταθμοί, αυτή την φορά, αποτέλεσαν η Αμφιθέα, η Κρύα και η Κρανούλα. Οι συγκεντρώσεις που έγιναν ήταν μαζικές και έδωσαν την δυνατότητα να συζητηθούν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και να αναλυθούν οι βασικοί στόχοι και οι προτεραιότητες της παράταξης για έναν Δήμο που θα λειτουργεί ισότιμα και στηρίζοντας έμπρακτα τις Κοινότητες και τα τοπικά Συμβούλια.

Παράλληλα ο κ. Ελισάφ συζήτησε εκτενώς τα προβλήματα που έθεσαν οι κάτοικοι.

Η Δημοτική Ενότητα Περάματος διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ώστε να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξωστρέφεια και την τουριστική ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα όμως είναι απ’ αυτές που έχουν επενδύσει στον πρωτογενή τομέα ο οποίος πρέπει να τύχει περαιτέρω στήριξης.

Στα διοικητικά της όρια λειτουργούν οι περισσότερες και σημαντικότερες πηγές από όπου υδρεύεται η πόλη και μέρος του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, η προστασία των οποίων είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων.

Υποχρέωση επίσης του Δήμου και της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η άμεση ολοκλήρωση των έργων επέκτασης και εκσυγχρονισμού της μονάδας βιολογικού καθαρισμού για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments