Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

«Γιάννενα Τώρα»: Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αναφέρονται τα εξής:

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» επισκέφθηκε χθες την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τη λειτουργία του φορέα από την κα. Ν. Μπέγκα.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθεια που καταβάλλεται από υπευθύνους και στελέχη της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία με το έργο της προσφέρει έμπρακτα στο συνάνθρωπο με δυσκολίες ή όπως προτιμούμε να τους αποκαλούμε εμείς «με ειδικές ικανότητες».

Ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας δήλωσε σχετικά: «Επισκεφθήκαμε σήμερα την ΕΛΕΠΑΠ και ενημερωθήκαμε για το πραγματικά σπουδαίο έργο που επιτελείται εδώ. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος θα πρέπει να είναι έμπρακτα αρωγός σε όλες αυτές τις δομές οι οποίες εν πολλοίς συμπληρώνουν φορείς ή αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία το κεντρικό κράτος αντιμετωπίζει ως ελάσσονα.

Δυστυχώς όμως, στην πράξη δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η παρούσα δημοτική αρχή, μόνο στα λόγια είναι αλληλέγγυα με τους φορείς: Για παράδειγμα, ενώ υπόσχεται διαρκώς ότι θα βρει χώρους για τη μεταστέγαση του σχολείου που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, στην πραγματικότητα δεν προχωρά σε καμία έμπρακτη ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος.

Στις διάφορες όμως «παγκόσμιες μέρες» και ιδίως όταν αυτές συμπίπτουν με την προεκλογική περίοδο, σπεύδει να οργανώσει «φιέστες» και να φωτογραφηθεί, αποκλείοντας μάλιστα τις υπόλοιπες παρατάξεις, ώστε να αποσπάσει μόνο εκείνη τα εύσημα.

Το μόνο που θα αποσπάσει όμως, θα είναι η ηχηρή απάντηση των δημοτών και μάλιστα πολύ σύντομα…»

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Α. Μπαρτζώκας, Δ. Πάνου, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Ε. Μπετούνη.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments