Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” αναφέρονται τα εξής:

“Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τους λοιπούς υποκείμενους φορείς επισκέφθηκε κλιμάκιο της παράταξης σήμερα 9 Μαΐου 2019, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από στελέχη των υπηρεσιών για θέματα που άπτονται της συνεργασίας τους με το Δήμο Ιωαννιτών.

Όπως προέκυψε από την ενημέρωση που είχε η παράταξη, υπάρχουν αρκετά που μπορούν και που πρέπει τάχιστα να γίνουν από την πλευρά του Δήμου σχετικά με θέματα υποδομών, αύλειων χώρων και χώρων αθλοπαιδιών στα σχολεία.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν τα στελέχη της παράταξης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Πάνου, Μ. Αναγνωστοπούλου, Κ. Κυριαζής, Α. Μάγκου – Γαλάρη, Θ. Παπαδημητρίου και Δ. Σκούρτης.

O επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας δήλωσε σχετικά:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τις περιφερειακές υπηρεσίες της Εκπαίδευσης, όπου διαπιστώσαμε ότι αντί ο Δήμος να είναι αρωγός και συμπαραστάτης του μεγαλύτερου “έργου” που έχουμε ανάγκη, της εκπαίδευσης, δυστυχώς είναι και στον τομέα αυτό ένας μηχανισμός γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης. Σε ότι μας αφορά, δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε ο Δήμος να γίνει συμπαραστάτης των εκπαιδευτικών φορέων και όχι αυτός που τους ταλαιπωρεί.»

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments