Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Ολοκληρώθηκε το PARTY της παράταξης – γιορτή πολιτικού πολιτισμού

«Γιάννενα Τώρα»: Ολοκληρώθηκε το PARTY της παράταξης – γιορτή πολιτικού πολιτισμού

Σε ανακοίνωση της παράταξης ” αναφέρονται τα εξής:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το προεκλογικό happening – party της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα» το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική από μπάντες της πόλης στο χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης, στην οδό Πυρσινέλλα 1 στα Ιωάννινα. Συμμετείχαν σχεδόν όλα τα στελέχη και πολλοί φίλοι της παράταξης οι οποίοι «ξεφάντωσαν» κυριολεκτικά με τις μουσικές επιλογές που κράτησαν αμείωτο το κέφι.

Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επισκέφθηκε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θ. Μπέγκας, μαζί με υποψηφίους της παράταξης του, οποίοι μάλιστα αντάλλαξαν ευχές με τους υποψηφίους της παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Νωρίτερα είχε περάσει και απευθύνει ευχές ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή» κ. Λ. Νάτσης. Επίσης, την εκδήλωση επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δ. Δημητρίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Α. Μπαρτζώκας μετά τη λήξη της εκδήλωσης δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους γι’ αυτή την υπέροχη βραδιά, ευχαριστούμε επίσης όλους τους άλλους υποψήφιους που απόψε απέδειξαν στην πράξη ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας «χωρίζουν»» και ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε την αποψινή γιορτή μόνιμη γιορτή της δημοκρατίας και της συνεννόησης στην πόλη».

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα», από το 2014 που ιδρύθηκε ως κίνηση ενεργών πολιτών, αποδεικνύει καθημερινά έμπρακτα τη διαφορετικότητα της και το ότι την ενδιαφέρει μόνο η ουσία και όχι οι «παλαιάς κοπής» εντυπώσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και όλες οι δράσεις και οι παρεμβάσεις της, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην Κοινωνία, πράγμα που έχει αναγνωριστεί και εκτιμηθεί από τους πολίτες.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments