Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”:Δίπλα στο ΝΟΙ για την ανάδειξη των Ιωαννίνων σε μητρόπολη της κωπηλασίας

“Γιάννενα Νέα Εποχή”:Δίπλα στο ΝΟΙ για την ανάδειξη των Ιωαννίνων σε μητρόπολη της κωπηλασίας

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

Με την πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (Ν.Ο.Ι.) Μάρθα Παλαιοπάνου συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ναυτικού Ομίλου.

Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη της συντήρησης του κτιρίου του Ν.Ο.Ι. και του ξενώνα του Δήμου (ΚΕΚΩΠ) για τις ανάγκες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Παμβώτιδα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος συμφώνησε πως επιβάλλεται η συντήρηση και η βελτίωση όλων των εγκαταστάσεων και των υποδομών που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, ώστε η διοργάνωση να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Τόνισε δε πως η εικόνα, τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στη φιλοξενία, πρέπει να είναι άριστη ώστε οι εντυπώσεις των εθνικών αποστολών που θα επισκεφθούν την πόλη μας  να είναι οι καλύτερες και να αποτελέσουν την αρχή της διοργάνωσης περισσότερων αθλητικών  διοργανώσεων που θα προβάλουν την πόλη αθλητικά και τουριστικά διεθνώς.

Η επιστροφή μιας μεγάλης διοργάνωσης στην Παμβώτιδα θα πρέπει να αποτελέσει μια νέα αφετηρία ώστε τα Γιάννενα να καθιερωθούν ως το σημείο αναφοράς όσον αφορά την κωπηλασία στην Ευρώπη.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments