Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δέσμευση για λύση των προβλημάτων από την κατασκευή της Ιόνιας Οδού στην Άρτα

Δέσμευση για λύση των προβλημάτων από την κατασκευή της Ιόνιας Οδού στην Άρτα

synantisimeternaΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Συνάντηση με ανώτερα στελέχη από την κατασκευάστρια εταιρία της Ιόνιας Οδού, «ΤΕΡΝΑ», στην περιοχή της Άρτας είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Καραγιώργος, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Γριμπόβου-Χανόπουλου, Καμπής και Αμμοτόπου από τις οποίες περνά ο οδικός άξονας.

Από τη συζήτηση φάνηκε για μια ακόμη φορά η πολύ μεγάλη σημασία που έχει για την περιοχή της Άρτας η διέλευση της Ιόνιας Οδού, έγινε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών και για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, ενώ επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με την κατασκευάστρια εταιρία, η οποία έκανε αποδεκτά τα μικροπροβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις τοπικές κοινότητες του Δήμου από την έως τώρα κατασκευή του έργου και δεσμεύτηκε να προωθήσει άμεσα τη λύση τους, έτσι ώστε να εξυπηρετείται η καθημερινότητα των κατοίκων.

Η ανωτέρω συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων, ο οποίος απέστειλε το αριθμ. πρωτοκόλλου 41477/1-12-2015 έγγραφο στους Προέδρους των Τ.Κ. Γριμπόβου-Χανόπουλου, Καμπής και Αμμοτόπου με το οποίο τους ζητούσε να καταγράψουν τα μικροπροβλήματα που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν από την κατασκευή της Ιόνιας Οδού στην περιοχή.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments