Πέμπτη , 7 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήλωση της Μ.Τζούφη για την Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση της Μ.Τζούφη για την Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

tzoyfh

  Η ΔΗΛΩΣΗ

Τις κρίσιμες τούτες ώρες σύσσωμος σχεδόν ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει παρών στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Παρά την υπερβολική προβολή κάποιων αποχωρήσεων συντρόφων και τη λαθεμένη αδρανοποίηση κάποιων άλλων, καταστάσεις βέβαια που μας πληγώνουν και μας θλίβουν, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον τιτάνιο αγώνα να ανορθώσει τη χώρα προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.

Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής θα κριθεί από το κατά πόσο θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την αξιοκρατία και τη χρηστή διοίκηση, από την εξάλειψη της φοροδιαφυγής και του πελατειακού κράτους, από την γρήγορη παραγωγική ανασυγκρότηση, από τη δραστική αντιμετώπιση της ανεργίας και την σταδιακή ανακατανομή του πλούτου προς όφελος των ασθενέστερων.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της προσπάθειας αυτής είναι η ταχύτατη ανασυγκρότηση του κόμματος, η σταθερή και δημοκρατική λειτουργία όλων των οργάνων, ο σεβασμός στους απλούς συντρόφους και στα στελέχη, η περιφρούρηση της συλλογικής λειτουργίας.

Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε να πρωτοστατήσουμε όλοι οι βουλευτές που δεν αποδράσαμε από τα καθήκοντα που επέβαλλε ο λαός και οι δυσκολίες των περιστάσεων, όλοι εμείς που στηρίξαμε με την ψήφο μας την κυβέρνηση. Εμείς οφείλουμε και στη νέα περίοδο, παρά την πρόσκαιρη υποχώρηση, να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διατηρηθεί ο ριζοσπαστικός και αριστερός χαρακτήρας του ΣΥΡΙΖΑ με το σεβασμό και την εμπιστοσύνη στην ηγεσία, αλλά και τη διασφάλιση την ίδια στιγμή της ουσιαστικής λειτουργίας των οργάνων του κόμματος και της γείωσης με την κοινωνία.

 

Μερόπη Τζούφη – Βουλευτής Ιωαννίνων (ΣΥΡΙΖΑ)

Δείτε Επίσης

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παγκόσμια φεμινιστική απεργία, στις 8 Μάρτη 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου προκηρύσσει στάση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments