Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Εκατοντάδες γιαννιώτες με συντροφιά το ολόγιομο φεγγάρι στο Ιτς Καλέ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκατοντάδες γιαννιώτες με συντροφιά το ολόγιομο φεγγάρι στο Ιτς Καλέ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με συντροφιά το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, εκατοντάδες Γιαννιώτες ανηφόρησαν το Σάββατο το βράδυ στην Ακρόπολη του Κάστρου για να απολαύσουν μια μοναδική μουσική βραδιά.

Ο υποβλητικός, σε κάθε περίπτωση, χώρος του Ιτς Καλέ, έπαιρνε άλλες διαστάσεις κάτω από το φως του φεγγαριού και τους ήχους των τραγουδιών.

Τη συναυλία, που είχε δωρεάν είσοδο για το κοινό, οργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Ο Ηλίας Λιούγκος και η Σοφία Αβραμίδου με τη συνοδεία του Σάκη Κοντονικόλα στο πιάνο, ερμήνευσαν τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Ξυδάκη, Ορφέα Περίδη, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Ηλία Λιούγκου αλλά ακόμα και ηπειρώτικα παραδοσιακά τραγούδια.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο  Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, Κώστας Σουέρεφ,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παπαδιώτης, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος και Βάσω Μέγα, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΙ, Αλέκα Βακαλοπούλου, η Καλλιτεχνική και η Εκτελεστική Διευθύντρια της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, Νικαίτη Κοντούρη και Μαρία Στρατσιάνη, αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments