Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Δήλωση του Β.Τσίρκα για την συνάντηση του Δ. Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με τους βουλευτές Ηπείρου

Δήλωση του Β.Τσίρκα για την συνάντηση του Δ. Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με τους βουλευτές Ηπείρου

H1

Στη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με τους βουλευτές Ηπείρου συμμετείχε ο Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Ν. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την εισήγηση του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, ο Βασίλης Τσίρκας στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τη σημασία των δράσεων και των πρωτοβουλιών της Πανηπειρωτικής και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της μεγαλύτερης αποδημικής ένωσης των απανταχού Ηπειρωτών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Τόνισε, επίσης, ότι η σύσκεψη της Συνομοσπονδίας με τους Ηπειρώτες βουλευτές θα ήταν χρήσιμο να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε από κοινού να προωθηθούν τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της Ηπείρου και να αποκτήσει ο τόπος μας τη θέση που πραγματικά δικαιούται.

 

Δείτε Επίσης

Φ.Πιπιλή-Υπερασπίστηκα την αξιοπρέπεια μου, ανέδειξα τον κασιδιαρισμό και χρυσαυγιτισμό βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

. Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—   “Βλέπω μια φυσιογνωμία  κατάλαβα ότι είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ήξερα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments