Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δημοτική αρχή Ιωαννίνων:Νέο χτύπημα βανδάλων στο Δημαρχείο

Δημοτική αρχή Ιωαννίνων:Νέο χτύπημα βανδάλων στο Δημαρχείο

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Σε  “νέο χτύπημα βανδάλων στο Δημαρχείο” αναφέρεται  με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του δήμου Ιωαννιτών.Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

“Την ώρα που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε συζητώντας την ανάγκη πολιτικής καταδίκης απ’ όλους τους φορείς των βανδαλισμών κτιρίων, δημόσιων χώρων και έργων τέχνης, οι γνωστοί – άγνωστοι επέλεξαν να επιτεθούν στο Δημαρχείο με μπογιές και χρώματα.

Έδρασαν μέσα στη νύχτα, στο περιθώριο.

Χτύπησαν κι έφυγαν, όπως κάνουν πάντα.

Απέναντι σε αυτές τις λογικές η Δημοτική Αρχή δηλώνει για μια ακόμα φορά ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να κυνηγήσει φαντάσματα, άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος της.

Δηλώνει όμως επίσης ότι σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής θα συνεχίσει στο δρόμο της δημιουργίας επιμένοντας να καταδικάζει τέτοια φαινόμενα με τον πολιτικό της λόγο.

Το τελευταίο χτύπημα των βανδάλων κάνει ακόμα πιο επίκαιρο το αίτημα της καθολικής πολιτικής καταδίκης τέτοιων φαινομένων ώστε να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες από τους αρμόδιους φορείς για να σταματήσει επιτέλους αυτό το θλιβερό φαινόμενο.”

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments