Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Δυναμικά συνεχίζεται η λειτουργία του Παραμυθένιου Κάστρου Χριστουγέννων Άρτας

Δυναμικά συνεχίζεται η λειτουργία του Παραμυθένιου Κάστρου Χριστουγέννων Άρτας

kastro-egkainiaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Με ιδιαίτερη δυναμική ξεκίνησε και συνεχίζεται η λειτουργία του «Παραμυθένιου Κάστρου Χριστουγέννων», που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αρταίων στο Κάστρο της πόλης.  Παρά το τσουχτερό κρύο των ημερών, ο κόσμος που έχει ανέβει στο Κάστρο διαρκώς αυξάνεται και αγκαλιάζει, για μια ακόμη χρονιά την προσπάθεια του Δήμου Αρταίων.

Από σήμερα, Δευτέρα, έχουν ξεκινήσει και οι επισκέψεις σχολείων της περιοχής, με τους μαθητές να δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στο Παραμυθένιο Κάστρο! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι καθημερινά πλούσιο και ξεκινά από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, καλύπτοντας μικρές, αλλά και μεγάλες ηλικίες επισκεπτών!

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης στους συμπολίτες όλων των ηλικιών και παράλληλα να αναδείξουμε τον πανέμορφο χώρο του Κάστρου, καθώς και να τονώσουμε την τοπική οικονομία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της Παρασκευής.

Το Παραμυθένιο Κάστρο Άρτας λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ αυτή την εβδομάδα που θα το επισκεφθούν σχολεία, οι πύλες θα ανοίγουν στις 9 το πρωί.

Η πρόσβαση στο Κάστρο γίνεται και με το τρενάκι, το οποίο ξεκινά από την κεντρική πλατεία της Άρτας, στον Άγιο Δημήτριο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν βόλτες με το αερόστατο, να ψωνίσουν στην εορταστική αγορά, να συμμετάσχουν στα εργαστήρια των ξωτικών και βεβαίως να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη.

Αναλυτική ενημέρωση για κάθε δραστηριότητα στο «Παραμυθένιο Κάστρο», καθώς και για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρέχεται στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook Παραμυθένιο Κάστρο Άρτας – Paramythenio Kastro Artas.

 

Δείτε Επίσης

“Ημέρα Καινοτομίας”, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μία ξεχωριστή Ημέρα Καινοτομίας διοργανώνεται την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments