Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενημέρωση για την αποκομιδή απορριμμάτων

Ενημέρωση για την αποκομιδή απορριμμάτων

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν ορισμένες δυσλειτουργίες στον τομέα καθαριότητας του Δήμου και συγκεκριμένα στην αποκομιδή των κάδων απορριμμάτων.

Η έλλειψη προσωπικού στον τομέα καθαριότητας είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι υπερέβαλαν εαυτούς, εις βάρος ακόμα και τον ατομικών τους δικαιωμάτων (άδειες, ρεπό, κτλ)

Ο Δήμος Ιωαννιτών ζητά συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία, διευκρινίζει ωστόσο ότι είχε διεκπεραιώσει έγκαιρα τις διαδικασίες για την πρόσληψη 47 μόνιμων υπαλλήλων μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018, η ολοκλήρωση της οποίας απαιτούσε τη δημοσίευση στο ΦΕΚ, κάτι που καθυστέρησε λόγω της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Το ΦΕΚ με το οποίο οι νέοι αυτοί υπάλληλοι μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται στο Δήμο έχει πλέον δημοσιευτεί (1436/26-8-2019) κι έτσι από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι μπορούν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία με αποτέλεσμα η κατάσταση να ομαλοποιηθεί.

Δείτε Επίσης

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παγκόσμια φεμινιστική απεργία, στις 8 Μάρτη 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου προκηρύσσει στάση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments