Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενημερωτικό κύκλο συναντήσεων με τους φορείς της υπαίθρου άνοιξε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών B. Μέγα  

Ενημερωτικό κύκλο συναντήσεων με τους φορείς της υπαίθρου άνοιξε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών B. Μέγα  

ΕΝΩΣΗ_ΝΕΩΝ_ΑΓΡΟΤΩΝΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Υπαίθρου Πρωτογενούς Τομέα & Προστασίας-Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων, κ. Βάσω Μέγα στο πλαίσιο ανάληψης των νέων της καθηκόντων, προκειμένου να ενημερωθεί, πραγματοποίησε σειρά επαφών με αρμόδιους φορείς. Αναλυτικότερα:

  • Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού, κ. Μπαλτογιάννη
  • Ένωση Νέων Αγροτών Ν. Ιωαννίνων, όπου χαιρέτησε και την ημερίδα με θέμα: «σύγχρονες οργανώσεις παραγωγών στον πρωτογενή τομέα».
  • ΤΟΕΒ Πόρου Καστρίτσας
  • Γεωτεχνικό Επιμελητήριο
  • ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Σύλλογο Μελισσοκόμων
  • Σύλλογο Γεωπόνων

Επίσης πραγματοποίησε επισκέψεις  σε Τοπικές Κοινότητες της Δ. Ε. Παμβώτιδας, όπου συναντήθηκε με πρόεδρους και μέλη τοπικών κοινοτήτων, αντιπροσωπείες αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, κτηνοτρόφους, αγρότες και πολίτες.

Η Αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής,  τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν αλλά και την δυναμική που παρουσιάζουν πολλά τοπικά προϊόντα.  Επίσης, περιέγραψε την προοπτική του πρωτογενούς τομέα του Δήμου αναφέροντας ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες ωστόσο χρειάζονται συνέργιες για να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η κ. Μέγα ευχαρίστησε τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων για την ουσιαστική συνεργασία, κατέγραψε όλα όσα της αναφέρθηκαν και δεσμεύτηκε να εργαστεί άμεσα και συστηματικά προκειμένου μέσα από μία ενεργή συνεργασία να προκύψουν οφέλη για τον τόπο, στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον πρωτογενή τομέα.

Ανάλογες επισκέψεις σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες έχουν δρομολογηθεί και για τις επόμενες ημέρες.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments