Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου – Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου – Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού

imagesΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, υπόθεση κλοπής Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την 28-09-2015 στην Κλειδωνιά Ιωαννίνων, σε βάρος 78χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  ο 42χρονος, την 28.09.2015 το πρωί, προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, απασχόλησε 78χρονο ημεδαπό ενώ κατά το χρόνο αυτό, ο συνεργός του αφαίρεσε το αυτοκίνητο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 42χρονου υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.

 

Δείτε Επίσης

Στοχευμένοι έλεγχοι σε φορτηγά στην Ιονία οδό

Αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, πραγματοποιούν συστηματικούς και στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments