Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου στο Δημαρχείο Σουλίου

Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου στο Δημαρχείο Σουλίου

Σε ανακοίνωση του υποψήφιου δήμαρχου Σουλίου αναφέρονται τα εξής:

Ο κύκλος των προεκλογικών επισκέψεων του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου ξεκίνησε από το σπίτι όλων μας, το ίδιο το Δημαρχείο. Τον Ν. Κάτσιο υποδέχτηκε η απερχόμενη δήμαρχος Σουλίου, κ. Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση και στελέχη της δημοτικής αρχής, η οποία τον ενημέρωσε για το δημοτικό έργο που έχει επιτελέσει στα οκτώ χρόνια της δημοτικής θητείας της, για δράσεις που έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για τα έργα που χρειάζονται μια δημιουργική επανεκκίνηση. Ταυτόχρονα, η κ. Στ. Μπραϊμη-Μπότση δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο δήμο Σουλίου, τόσο ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, όσο και ως απερχόμενος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου της παρουσίασε τις βασικές θέσεις και τις προτάσεις της παράταξής του που θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ανάδειξης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με χαρακτήρα “Brand-Σούλι”.

Ο Ν. Κάτσιος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι με βάση αυτοδιοικητικούς όρους, υπάρχουν κοινές αφετηρίες, κοινοί στόχοι στη διαχείριση των ζητημάτων του Δήμου Σουλίου και κατά συνέπεια και κοινά πεδία δράσης στη διαχείριση των ζητημάτων της περιοχής. «Είναι θεσμική μου υποχρέωση ως απερχόμενος Περιφερειακός Σύμβουλος, αλλά και καθήκον μου για το κοινό καλό όλων των συνδημοτών μας να σταθώ μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας σας, θεσμικός αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου Σουλίου, προκειμένου να υλοποιηθούν δράσεις και έργα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτό έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτό θα κάνω και τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου.

Τέλος ο Ν. Κάτσιος τόνισε ότι: «Η παράταξή μας έχει κάνει όλο τον απαιτούμενο σχεδιασμό, ώστε να προωθήσουμε ως νέα δημοτική αρχή μια νέα αυτοδιοικητική φιλοσοφία, που θα εγγυηθεί την ισόρροπη παραγωγική ανάπτυξη απ’ άκρη σ’ άκρη στο Δήμο Σουλίου με οφέλη για τους συνδημότες μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Μια ρεαλιστική αυτοδιοικητική πρόταση που απαιτεί ευρύτερες δυνατές συνεργασίες και συναινέσεις».

Η συνάντηση που μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν, καθώς πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εποικοδομητικό κλίμα, έκλεισε με την απερχόμενη δήμαρχο να εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου, ενώ ο Ν. Κάτσιος της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όποιο βήμα κι αν επιλέξει να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο περιθώριο της επίσκεψης ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου επισκέφτηκε τα γραφεία των δημοτικών υπαλλήλων στο Δημαρχείο και πέρα από τη συνομιλία που είχε μαζί τους, δέχτηκε με χαρά τις ευχές τους για καλή επιτυχία!

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments