Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επιστολή στον Υπουργό & τους Βουλευτές για τις διακοπές ρεύματος

Επιστολή στον Υπουργό & τους Βουλευτές για τις διακοπές ρεύματος

Την παρέμβαση του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και των πέντε τοπικών Βουλευτών για να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων των Δημοτικών Ενοτήτων Μολοσσών και Ευρυμενών από τις πολύωρες διακοπές ρεύματος ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Η επιστολή αποτελεί μια ύστατη προσπάθεια του Δημάρχου προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα λύση, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα οπότε και ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τους υπευθύνους του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) δεν έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα και κανείς τους δε δεσμεύεται για το πότε θα επιλυθούν οριστικά και θα ηλεκτροδοτηθούν κανονικά τα χωριά.

Στην επιστολή του προς τον Υπουργό Κ. Χατζηδάκη και τους Βουλευτές Ιωαννίνων Κ. Τασούλα, Στ. Καλογιάννη, Γ. Αμυρά, Μ. Κεφάλα και Μ. Τζούφη ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος μεταξύ άλλων, μεταφέρει την αγανάκτηση των κατοίκων επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

«Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες έντονων και δικαιολογημένων παραπόνων από κατοίκους των κοινοτήτων των Δ.Ε. Μολοσσών & Ευρυμενών του Δήμου Ζίτσας καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα ταλαιπωρούνται από καθημερινές πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, τα προβλήματα έχουν ενταθεί καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά χωρίς καμιά ειδοποίηση, σε πολύωρες διακοπές με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας στο Βουτσαρά να μη μπορεί να λειτουργήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς, να κινδυνεύει η ζωή άρρωστων συνδημοτών μας που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, να έχουν καταστραφεί ηλεκτρικές συσκευές σε σπίτια και καταστήματα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η κατάσταση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και από τους αρμόδιους στον ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

 Για το λόγο αυτό, ζητάμε και τη δική σας παρέμβαση προκειμένου να δοθεί τέλος στη ταλαιπωρία των λίγων και στην πλειοψηφία τους υπερήλικων κατοίκων των κοινοτήτων των Δ.Ε. Μολοσσών & Ευρυμενών του Δήμου μας».  

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments