Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, στα Ιωάννινα

Η Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, στα Ιωάννινα

10256231_882726395096562_1650251196356426029_n

 Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛΛ. Ιωαννίνων  αναφορικά με την παρουσία στην περιοχή της βουλευτίνας Σ.Ξουλίδου αναφέρονται τα εξής:
”Η Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, πραγματοποιεί επίσκεψη στα Ιωάννινα, ενόψει της αυριανής της συμμετοχής στις επετειακές εκδηλώσεις στο Σούλι, που θα γίνουν παρουσία του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ. και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.
  Το πρωί συνοδευόμενη από μέλη της Συντονιστικής Ιωαννίνων και πολιτευτές, επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά Ιωαννίνων, όπου και συνομίλησε με παραγωγούς , εμπόρους, αλλά και πολίτες για τα τρέχοντα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.
  Αργότερα και στα πλαίσια των συναντήσεών της, συνομίλησε με το Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ.Κώστα Βλάχο και το μέλος κ.Στάθη Σιούτη, για θέματα τουρισμού της περιοχής και δεσμεύτηκε να προωθήσει αρμοδίως τα αιτήματα του κλάδου, όπως ήδη δρομολογήθηκε λύση με τη συμβολή και της Συντονιστικής Ιωαννίνων στο θέμα της αδειοδότησης του Υδατοδρομίου.
  Επίσης μετέβη στο Στρατόπεδο Περάματος, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου κ.Σουμαλεύρη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, που ετοιμάζονται για τους διεθνείς αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου.
   Η κ.Ξουλίδου θα παραμείνει στα Ιωάννινα το διήμερο, με προγραμματισμένες δράσεις και θα αναχωρήσει την Δευτέρα.
   Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛΛ. Ιωαννίνων”

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments