Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μείωση των δημοτικών τελών

Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μείωση των δημοτικών τελών

Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη μείωση των δημοτικών τελών, τονίζοντας ότι οι δεσμεύσεις της γίνονται πράξη:

«Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» χαιρετίζει για ακόμη μια φορά τη μείωση των δημοτικών τελών, που αποτελεί πάγια θέση της Παράταξης προκειμένου να επέλθει σύγκλιση της τιμολογιακής πολιτικής και να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη στο Δήμο Ιωαννιτών.

Σήμερα, γίνεται ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα ώστε να ανακουφιστούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, σε μια δύσκολη περίοδο μάλιστα που οι επιπτώσεις από την πανδημία είναι πλέον εμφανείς.

Στη Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που η σύμπραξή μας στη Δημοτική Αρχή συμβάλλει στη χάραξη πολιτικών με κοινωνικό πρόσημο, επιτρέποντας στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις να γίνονται πράξη.

Ταυτόχρονα, βέβαια, αισθανόμαστε και υπερήφανοι που αγωνιστήκαμε ως συμπράττουσα παράταξη για να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή σε μια γενναία μείωση των δημοτικών τελών, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο καλείται σήμερα να λειτουργήσει ο Δήμος.

Με γνώμονα πάντοτε το κοινωνικό συμφέρον, πάγια θέση της Παράταξης είναι ακόμη και η δημιουργία διαπαραταξιακής ομάδας εργασίας που με τη βοήθεια ειδικών μελετητών θα προχωρήσει σε μια πρόταση για τον καθορισμό ζωνών, ώστε οι τιμές να προκύπτουν βάσει αντικειμενικών κριτηρίων ανταποδοτικότητας και όχι μόνο με την παλιά ταξινόμηση των δημοτικών ενοτήτων.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας.»

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...